nedeľa, 7 marca, 2021

Rozhovor: Celosvetovo známy kuchár Gennaro Contaldo!

-

Rozhovor s celosvetovo známym kuchárom – Gennarom Contaldom!

Na tomto svete je málo ľudí, ktorí by posúvali gastronomické hranice a stávali sa touto cestou slávnymi. Väčšinou človek potrebuje vytrvalosť, keďže ide o podnikateľské zákutie, v ktorom sa objavuje každým dnom väčší počet konkurencie. My sme si pre vás pripravili rozhovor s celosvetovo známym kuchárom – Gennarom Contaldom. Aké veci nám kuchár Gennaro Contaldo rozrozprával? Poďme sa na to pozrieť!

Mohli by ste, prosím, opísať, čo vás dostalo do kuchárskeho umenia?

-REKLAMA-

Keď som vyrastal, jedlo bolo všade okolo mňa. Keďže sme žili pri mori a horách, mali sme najčerstvejšie ryby, chodili sme na zbery divokých bylín a húb v kopcoch. Taktiež sme poznali farmárov, a tak sme mali prístup k najlepším syrom, vajciam, kurčatám a kozám. Taktiež ma moja rodina veľmi veľa naučila. Moja mama, otec, sestry, tety, boli zapálené do kuchárčiny a jedlo bolo to, o čom sme neustále rozprávali.

Čo je najťažšie, čo musí kuchár vo svojej kariére prekonať?

Dlhé, nespoločenské hodiny.

Ako Talian ste najviac slávny svojimi chutnými receptami. Ako ich tvoríte? Ide o časté experimentovanie alebo sa učíte od svojich predkov?

Inklinujem k talianskej klasike, ktorú som sa naučil od detstva. Ale tiež ma baví, keď dávam pokrmom šmrnc z rôznych ingrediencií. Vždy je zábava experimentovať.

-REKLAMA-

Kuchár Gennaro Contaldo
Zdroj: gennarocontaldo.com

V komunite kuchárov ste veľmi uznávaný. Aké bolo najlepšie stretnutie s vaším fanúšikom?

Určite vtedy, keď niekto po mne kričal “Prečo tak dobre varíš!”.

Existuje nejaká rada, ktorú by ste mohli dať každému, kto sa plánuje stať kuchárom?

Je to tvrdá práca, ale ak do toho vložíte všetku svoju lásku a vášeň, vytvoríte krásne jedlo, ktoré ľudia budú chcieť jesť znova a znova a to je najlepší pocit na svete.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:  Prečo nejesť mäso: 5 dôvodov, o ktorých ste možno ani nevedeli

Ako ste žili posledných pár mesiacov? Svet sa nachádza v chaose kvôli pandémii. Ovplyvnila vás nejako pandémia?

Keďže všetci musíme byť doma, tak som veľa varil. Piekol som veľa chlebov a varil pokrmy z detstva, aby som si zaspomínal na rodné Taliansko. Keďže všetky moje hodiny kuchárstva boli zrušené, musel som sa naučiť používať tieto úžasné online platformy, ako je Zoom na poskytovanie mojich ukážok a stretnutí. Je to skvelý spôsob, ako zostať v kontakte, ale chýba mi pocit toho, keď mám pred sebou skutočných ľudí a hluk davu.

Kuchár Gennaro Contaldo
Zdroj: thetimes.com

Mali ste počas detstva nejaké idoly, ku ktorým ste vzhliadali?

The Beatles! A mal som to potešenie variť pre sira Paula McCartneyho v mojej reštaurácii v Londýne pred niekoľkými rokmi.

Mohli by ste opísať, čo je najťažšou prekážkou v gastronomickom priemysle?

Držať krok s trendami, ale verím, že ak varíte srdcom a pripravujete dobré, čestné jedlo, nemôžete nič pokaziť.

Plánujete natáčanie nových televíznych programov?

Dúfam! Najprv však musím dokončiť písanie svojej novej kuchárskej knihy o citrónoch. Medzitým ma vždy môžete prichytiť, ako varím na mojom Youtube kanáli.

Kuchár Gennaro Contaldo
Zdroj: melaniesfabfinds.co.uk

My by sme veľmi pánovi Contaldovi chceli poďakovať za poskytnutie tohto rozhovoru a dúfame, že sa mu bude naďalej dariť! Páčilo sa vám, aké odpovede nám dal kuchár Gennaro Contaldo? Ak by ste mali záujem o prečítanie rozhovoru s hokejistom Brunom Mrázom, tak ho môžete nájsť práve tu!

-REKLAMA-
- Advertisement -

Populárne

Aktuálne

- Advertisement -