Zaujímavé fakty o Disney seriáloch – Toto ste vedeli?

-

Novinky

Zaujímavé fakty o Disney seriáloch

Pred časom sme sa bavili o teoriách na disney filmy, potom sme rozobrali zaujímavosti o Disney filmoch a až teraz prišiel čas na zaujímavé fakty o Disney seriáloch. Všetci sme vyrastali na Disney Channel, takže verím, že vás tieto zaujímavé fakty naozaj zaujmú.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:  Disney a Přátelé v kosmetice? Revolution a Catrice!

1, Hannah Montana mala skončiť úplne rozdielne

Seriál takmer skončil tak, že všetko týkajúce sa Hanny Montwany bol iba sen mladej Miley Cyrus. Tento koniec bol dokonca natočený a bol zahrnutý vo filme Hannah Montana Navždy: Posledná Séria na DVD. Ale ja zostávam verná koncu, ktorý sme naozaj dostali…

zaujimavosti o disney seriáloch
Zdroj: Disney

2, High School Musical mal byť pôvodne urobený na Halloweenskú tématiku

Podľa jedného článku z roku 2007 mal byť High school musical pomenovaný Haunted Haunted High School Musical a dokonca mal aj strašidelnú tématiku. Neviem, ako sa na to pozeráte vy, ale za mňa je pôvodná verzia určite lepšia.

zaujimavosti o disney seriáloch
Zdroj: Disney
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:  Altered Carbon: Jaký jeden z nejdražších seriálů v historii Netflixu?

3, Justin z Kúzelníkov z Waverly Place mal byť pôvodne niekto úplne iný…

 Joa Jonasa môžeme poznať ako speváka z Jonas Brothers (ktorí mali tiež vlastný seriál) alebo herca z filmu Camp Rock (kde taktiež hral rolu speváka). Zaujímavosťou je, že sa Joe uchádzal o rolu Justina zo seriálu Kúzelníci z waverly place, no túto rolu nedostal. Dostal ju David Henrie, ktorý taktiež napísal dve epizódy z tohto seriálu.

zaujimavosti o disney seriáloch
Zdroj: Disney

4, Nick, Macy a ich bozkávacia scéna?

Nick Jonas mal pôvodne natočenú bozkávaciu scénu s jeho láskou, Macy, ale Disney sa rozhodol vyrezať to z epizódy. Herečka, ktorá hrala Macy, Nicole Anderson,  povedala, že si myslí, že scénu Disney odstránil preto, lebo bola príliš vášnivá.

5, Zack a Cody nemali nikdy existovať.

Presne ako Miley v Hannah Montana alebo Raven z That’s So Raven postavy Zacka a Codyho takmer tiež dostali mená podľa ich predstaviteľov. Takže namiesto Zacka a Codyho sme mali mať Dylana a Cola. Rozhodnutie padlo až vtedy, keď sa producenti zhodli, že Zack a Cody sa viac hodí na názov.

zack a cody
Zdroj: amazon.co.uk

Zaujímavé fakty o Disney seriáloch

Verím, že ste sa opäť dozvedeli niečo nové tentokrát o seriáloch, na ktorých sme všetci vyrastali. Niektoré fakty opäť prekvapili aj mňa, takže to považujem za úspech.  Ak vás zaujímajú ešte nejaké zaujímavé fakty o Disney seriáloch, určite si pripravíme aj ďalšie.

Zdroj: seventeen.com, buzzfeed.com
Zdroj: titulného obrázka: Disney

Ďalšie novinky

Populárne